Presentem una sèrie d’eco-receptes

Desos i Central Parc acabem d’estrenar una sèrie d’eco-receptes per promoure el consum alimentari responsable i sostenible a les llars. La presentació dels vídeos permet oferir unaa proposta de plats bons, sans i de proximitat. El xef Anay Bueno i la productora Intactes s’han encarregat de l’elaboració i la gravació. Totes les receptes s’han elaborat amb amb productes frescos, de temporada i de proximitat.

La primera recepta és un entrant i consisteix en uns taps de bròcoli. Per elaborar-la hem utilitzat els següents ingredients:

  • 1 bròcoli
  • 2 pastanagues
  • 2 ous
  • 150 grams de formatge de cabra
  • 100 grams de pa ratllat
  • Sal marina

En canvi, la segona recepta és un plat principal i es tracta de les carxofes amb rissoto de verdures. L’hem preparada amb:

  • Mitja carbassa
  • 1 manat d’espinacs
  • 5 alls
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina
  • 250 grams d’arròs
  • Brou de verdures
  • Formatge de cabra
  • 3 carxofes

La tercera recepta està elaborada amb un dels cultius típics de la temporada de tardor i consisteix en xips de col Kale. És molt senzilla i per elaborar-la només cal:

  • Col Kale
  • Oli
  • Sal

La darrera recepta és boníssima i es tracte de les torrades de Santa Teresa. Per preparar-la es necessita:

  • 1/2 carbassa
  • 1 ceba
  • 1 ramillet d’alfàbrega
  • 2 ous
  • 200 grams de farina

Les receptes han comptat amb la col·laboració del projecte agroecològic El Petit Bané, de les granges ecològiques La Klosca i  Mas Claperol i de la botiga Tot a Granel. Els productors han aportat els ingredients necessaris per la preparació del plat.

Si voleu veure més receptes, ens podeu seguir al nostre canal de Youtube!