Presentem una sèrie d’eco-receptes

Desos i Central Parc acabem d’estrenar una sèrie d’eco-receptes per promoure el consum alimentari responsable i sostenible a les llars. La presentació dels vídeos permet oferir unaa proposta de plats bons, sans i de proximitat. El xef Anay Bueno s’encarrega de l’elaboració dels entrants. Totes les receptes s’han elaborat amb amb productes frescos, de temporada i de proximitat.

La primera recepta és un entrant i consisteix en uns taps de bròcoli. Per elaborar-la hem utilitzat els següents ingredients:

  • 1 bròcoli
  • 2 pastanagues
  • 2 ous
  • 150 grams de formatge de cabra
  • 100 grams de pa ratllat
  • Sal marina

En canvi, la segona recepta és un plat principal i es tracta de les carxofes amb rissoto de verdures. L’hem preparada amb:

  • Mitja carbassa
  • 1 manat d’espinacs
  • 5 alls
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina
  • 250 grams d’arròs
  • Brou de verdures
  • Formatge de cabra
  • 3 carxofes

Les receptes han comptat amb la col·laboració del projecte agroecològic El Petit Bané, de les granges ecològiques La Klosca i  Mas Claperol i de la botiga Tot a Granel. Els productors han aportat els ingredients necessaris per la preparació del plat.

Si voleu veure més receptes, ens podeu seguir al nostre canal de Youtube!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada