El cooperativisme centra la trobada amb persones de la Fundació Futur

Central Parc ha rebut la visita de representants de projectes innovadors assessorats per la Fundació Futur. Les persones participants han conversat sobre l’experiència d’impulsar una cooperativa i sobre l’aposta per una iniciativa social sense ànim de lucre com Central Parc. El debat s’ha centrat en les possibilitats de les diferents iniciatives promogudes per les persones que han format part de l’activitat.

Enmig d’un ambient primaveral al Parc Agrari, les preguntes i els dubtes sobre les possibilitats de tirar endavant projectes col·lectius sostenibles i responsables han marcat el to de la trobada.La jornada ha inclòs una ruta per les finques de la cooperativa al Parc Agrari (Ca la Nanda, Cal Gallina i Les Cabasses).

Durant el dia, les persones assessorades per la Fundació Futur també han dut a terme una activitat a camp centrada en apropar-se a l’agricultura ecològica i conèixer una professió oblidada però imprescindible. La trobada ha culminat amb una carxofada popular preparada amb les carxofes collides per les pròpies persones participants.