Quines subvencions hem rebut durant el 2016?

El 2016 ha sigut un any ple de nous projectes a Central Parc. Per tirar-los endavant hem comptat amb el suport econòmic de diverses entitats i administracions. La nostra cooperativa i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat hem renovat el conveni per la realització dels cursos de formació que oferim als joves del Programa de Formació i Inserció. Aquest conveni inclou la cessió de dues parcel·les del Parc Agrari i una dotació de 7.000 euros per la dinamització de la formació, així com per la compra de maquinària i estris agrícoles necessaris per les sessions de treball al camp.

A més, a finals del 2015 vam rebre una subvenció de 2.500 euros del Parc Agrari del Baix Llobregat per les  tasques de recuperació de terrenys que realitzem. D’altra banda, l’Obra Social la Caixa ha atorgat 5.000 euros a DESOS Opció Solidària, l’ONG impulsora de la nostra empresa, per promoure el projecte agrari de Central Parc.

Durant aquest any, també hem obtingut una subvenció de 15.890,70 euros per a la contractació de dos treballadors que forma part del programa de Garantia Juvenil promogut conjuntament pel Departament de Treball, Afers i Família, el Ministerio de Empleo i el Fons Social Europeu. Així mateix, el mes passat el Servei d’Ocupació de Catalunya també ens ha concedit una subvenció de 22.000 euros per a la contractació de dos altres treballadors durant un període de sis mesos, des del mes de novembre fins al maig.

I per acabar l’any, la Fundació Acció Solidària Contra l’Atur ens ha guardonat amb el premi Josep M. Piñol 2016 al foment de l’ocupació en la categoria d’iniciativa innovadora. El reconeixement està acompanyat de 10.000 euros per donar suport al projecte. A data d’avui encara estem pendents dels ajuts a l’agricultura ecològica del Departament d’Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya, que es coneixeran en els propers dies.