Presentem una sèrie d’eco-receptes
Desos i Central Parc acabem d’estrenar una sèrie d’eco-receptes per promoure el consum alimentari responsable i sostenible a les llars. La presentació dels vídeos permet oferir unaa proposta de plats bons, sans i de proximitat. El xef Anay Bueno i la productora Intactes s’han encarregat de l’elaboració i la gravació. Totes les receptes s’han elaborat amb amb productes frescos, de temporada i de proximitat.
La primera recepta és un entrant i consisteix en uns taps de bròcoli. Per elaborar-la hem utilitzat els següents ingredients:
- 1 bròcoli
- 2 pastanagues
- 2 ous
- 150 grams de formatge de cabra
- 100 grams de pa ratllat
- Sal marina
En canvi, la segona recepta és un plat principal i es tracta de les carxofes amb rissoto de verdures. L’hem preparada amb:
- Mitja carbassa
- 1 manat d’espinacs
- 5 alls
- Oli d’oliva verge extra
- Sal marina
- 250 grams d’arròs
- Brou de verdures
- Formatge de cabra
- 3 carxofes
La tercera recepta està elaborada amb un dels cultius típics de la temporada de tardor i consisteix en xips de col Kale. És molt senzilla i per elaborar-la només cal:
- Col Kale
- Oli
- Sal
La darrera recepta és boníssima i es tracte de les torrades de Santa Teresa. Per preparar-la es necessita:
- 1/2 carbassa
- 1 ceba
- 1 ramillet d’alfàbrega
- 2 ous
- 200 grams de farina
Les receptes han comptat amb la col·laboració del projecte agroecològic El Petit Bané, de les granges ecològiques La Klosca i Mas Claperol i de la botiga Tot a Granel. Els productors han aportat els ingredients necessaris per la preparació del plat.
Si voleu veure més receptes, ens podeu seguir al nostre canal de Youtube!